Botičky

Co je tantrický sex

Andy Serkis (Andy Serkis, celé jméno — Andrew Clement J. Serkis; rod. 20. dubna 1964 v Londýně) je anglický herec. Nejznámější je jeho role Gluma ve filmovém eposu „Pán prstenů“ (2001–2003), kde byly jeho pohyby a hlas použity k vytvoření počítačové postavy.

Životopis

Andyho otec je gynekolog arménského původu, narozený v Iráku; matka je Angličanka [1]. Andy ztvárnil více než 30 rolí ve filmu a televizi. Kromě Pána prstenů hrál ve třetím filmu Sméagola, hobita, který se později stal Glumem. Jeho práce vyvolala vášnivou debatu o tom, kde leží hranice mezi herectvím a počítačovou grafikou. Navzdory tomu, že někteří kritici tvrdili, že si Serkis za tuto roli zasloužil Oscara, Akademie rozhodla, že se nekvalifikoval, protože herec musel být fyzicky přítomen na obrazovce.

V nové filmové adaptaci King Konga byl Serkis natočen pohyblivým King Kongem a také hrál kuchaře Lumpyho.

Andy Serkis je režisér postav a příběhů her pro PlayStation 3:

  • Nebeský meč, kde se použil k vytvoření obrazu krále Bohana;
  • Enslaved: Odyssey to the West od Ninja Theory. Pomocí technologie Motion Capture jsme zkopírovali pohyby hlavní postavy Monkey.

Vybraná filmografie

  • 1994 – princ z Jutska / Princ z JutskaTorsten
  • 1994 — Grushko / Grushko (televizní seriál) — Petr
  • 1994 — Finny / Finney (televizní seriál) — Tomu
  • 1995 — Další pokoj / Blízký pokojKrálíček
  • 1996 — Stelliny triky / Stella dělá trikyFitz
  • 1997 — Loop / SmyčkaBille
  • 1997 — Kariéra ženy / Kariéra dívkyPane Evansi
  • 1997 — Vila „White Horse“ / Bledý kůň (TV film) — Seržant Corrigan
  • 1997 – Mojo / MojoPotts
  • 1998 – Nespavost / NespavostSužovat
  • 1998 — No Belmes / BezradnýDavid
  • 1998 — Mezi obry / Mezi obryBob
  • 1998 — / Skok (TV film) — Stephen Brunos
  • 1998 – Příběh Sweetie Barrett / Příběh Sweety BarrettLev král
  • 1999 — / Dotýkání se zla III (minisérie) — Michael Lawler
  • 1999 – pět sekund navíc / Pět sekund do rezervy — Chester
  • 1999 — / Střelba minulosti (TV film) — Stayman
  • 1999 — Nepokoje / Topsy TurvyJohn D’Auban
  • 1999 — Oliver Twist / Oliver Twist (TV film) — Bill Sykes
  • 2000 – Arabská dobrodružství / Arabian NightsKásim
  • 2000 — Poslední počet veselých kluků / The Jolly Boys’ Last StandSpider
  • 2000 — Příbytek démonů / pandaemoniumJohn Thelwall
  • 2000 — Billy Fingal / Shiner — Křída
  • 2000 – skok / Skok — Sean
  • 2001 — Avenger / The Escapist — Ricky Barnes
  • 2001 — Pán prstenů: Společenstvo prstenu / Pán prstenů: Společenstvo PrstenuSméagol/Glum
  • 2002 — XNUMXhodinová párty lidí / Lidé na 24 hodinMartin Hannett
  • 2002 — Na stráži smrti / InsektVojín Thomas Quinn
  • 2002 — Pán prstenů: Dvě věže / Pán prstenů: Dvě věžeSméagol/Glum
  • 2003 — Pán prstenů: Návrat krále / Pán prstenů: Návrat králeSméagol/Glum
  • 2004 — Strašidla / Strašidla (TV film) — Riff
  • 2004 – pouze pokoj pro stání / Standing Room OnlyBabička, Rastafariáni, Hunter Jackson
  • 2004 — od 13 do 30 / 13 Pokračuje 30Richard Kneeland
  • 2004 — Zatraceně / PožehnanýOtec Carlo
  • 2005 – Příběhy ztracených duší / Příběhy ztracených dušíBabička, Rastafariáni, Hunter Jackson
  • 2005 – King Kong / king KongKing Kong a Kuchař Lumpy
  • 2006 — Pryč / SpláchnutejSpike (hlas)
  • 2006 — Prestiž / Prestige — Pane Ellie
  • 2006 – Thunderbolt / Stormbreaker — Pane Zelený
  • 2007 — Muybridge / muybridge — Erickson
  • 2008 — Einstein a Eddington / Einstein a Eddington — Albert Einstein
  • 2008 – Inkheart / Inkheart — Kozoroh
  • 2008 — Little Dorrit / Malá Dorrit — Rigo
  • 2010 – Tekken / Tekken — Kuma/Panda/Jack
  • 2010 — Sex, drogy a rokenrol / Sex & Drugs & Rock & Roll — Ian Dury
  • 2010 — Nohy a ruce pro lásku / Burke a Hare — William Hare
  • 2011 — Rise of the Apes / Rise of the Apes — Caesar
  • 2011 – The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn – kapitán Haddock/Chevalier d’Adoc
  • 2012 — Hobit / Hobbit — Sméagol/Gollum, druhý režisér filmu. Serkis byl na tuto pozici pozván Jacksonem [2].
Odkaz na předmět:
Jak požádat o sex.

Poznámky

  1. Andy Serkis vychází zpoza Gluma a King Konga od Times Online: Jeho otec byl v Iráku narozený gynekolog arménského původu; jeho anglická matka pracovala na částečný úvazek s dětmi se speciálními potřebami.
  2. Lenta.ru: Cinema: Andy Serkis se stane druhým režisérem „Hobita“

reference

  • Oficiální stránky Andyho Serkise
  • Andy Serkis (anglicky) na webových stránkách Internet Movie Database

co je tantrický sex

správné slovo by bylo „tantrický“ [odkaz se objeví po kontrole moderátorem]Technika sexuálního kontaktu v tantře vedoucí k duchovní extázi je následující.

1. Jemné laskání těla partnera. Když partneři pociťují určitou únavu z líbání, měl by muž postupně přesunout své polibky na krk a poté na hruď ženy. Pokud se líbání provádí snadno, jemně, s láskou, pak se bradavky brzy začnou zvedat a tvrdnout. Měl by je zahřívat dechem, jemně je olizovat jazykem a pak každý z nich jemně přikrýt rty a krátce sát. Muž pak začne ženu hladit. Zdá se, že ji to uklidňuje. Partneři potřebují co nejvíce prodloužit sexuální kontakt, a proto je účelem takového hlazení prodloužit erotické dráždění a umožnit oběma tělům zvyknout si na dosaženou úroveň sexuálního vzrušení. Jemnými doteky rukou je třeba hladit čelo, uši, oči, tváře, rty a krk. Po každém dotyku ruky by měl následovat jemný polibek na dotykovou oblast. Mazlení prsou se provádí oběma rukama. Dotek by měl být zpočátku jemný, poté zesílit a zaměřit se na bradavky, které je třeba jemně zmáčknout mezi palcem a ukazováčkem. Hlazení prsou lze kombinovat s měkkým sáním bradavek.

Aby se prodloužil sexuální kontakt, žena by se v této fázi neměla dotýkat mužských genitálií (zejména penisu); může ho pohladit po tváři, hlavě nebo horní části těla.

Odkaz na předmět:
Co je Boží láska.

Poté může muž rozdělit své laskání na záda, břicho, stehna a nohy ženy. A opět, tyto doteky by měly být lehké, ve formě hlazení, což jsou spíše uklidňující pohyby než stimulující (i když hlazení s sebou nese i erotické podněty). Po několika minutách by jeho prsty měly hledat klitoris a pak by se měl polštářkem ukazováčku dotknout horní části tohoto malého, napjatého orgánu. Dávejte pozor, aby se váš nehet nedostal do kontaktu s tímto citlivým ženským orgánem, následná bolest může ženu vyděsit a odpuzovat. Partner prstem nahoru a dolů jemně hladí klitoris. Chcete-li zvýšit citlivost klitorisu a chránit jej před podrážděním, můžete jej jemně namazat tekutinou (lubrikantem) odebráním z poševních rtů. Poté žena natáhne ruku a začne lehce hladit mužův penis. Jemné hlazení u muže nezvyšuje sexuální napětí, ale naopak je zmírňuje a pomáhá muži pokračovat v milostné hře bez projevu přehnané touhy po ejakulaci. Stačí hladit horní plochu penisu, od hlavy k základně a naopak, a nedotýkat se spodní plochy; Taky to nemůžete chytit. Když žena zjistí, že hlava je pokryta tenkou vrstvou kluzké kapaliny, která působí jako lubrikant, zaujmou s mužem polohu pro přímý pohlavní styk. Takzvaná „misionářská poloha“, nejčastěji používaná při pohlavním styku, není racionální pro nastolení kontroly nad orgasmem. Když muž leží na ženě, vede to k přílišnému tlaku na oba partnery a ničí výsledky již dosažené v procesu milostných her při omezování sexuálních emocí. Proto se doporučuje poloha na boku: muž přitahuje nohu, na které leží, téměř v pravém úhlu k tělu; žena přesune nohu v kontaktu s postelí na mužovu zvednutou nohu a horní nohu na jeho horní nohu; spodní paže muže je pod jejím krkem nebo rameny. Přitáhne si ženu k sobě, takže nakonec leží částečně na zádech a částečně na boku a ona částečně na boku a částečně na břiše. Navíc její ňadra spočívají na mužově hrudi. Horní ruce partnerů mohou volně ovládat pohyby svých těl – blíže nebo dále od sebe – a vzájemně si laskat genitálie a další citlivé oblasti. Když se těla v této poloze spojí

Odkaz na předmět:
Co je to za tričko?.

Jiné odpovědi
Jako sex bez přímého osobního kontaktu s partnery

„Tantrický sex je možná nejaltruističtější sex na světě. V tomto sexu dostávají partneři nesrovnatelné potěšení a duchovní intimitu. Stojí za zmínku, že ne každý se může zapojit do tohoto typu intimního vztahu. Tantra vyžaduje fyzický trénink, schopnost dýchat v souladu s partnerem a vysokou citlivost. Mezi partnery by měla panovat hluboká vnitřní důvěra a jednota, a to se v našem světě mezi manžely příliš často nestává a samotný akt tantry trvá od dvou do deseti hodin. Souhlasíte, se zběsilým tempem našich životů není tak snadné přidělit si tolik času. Tantra obecně není sexem za účelem rychlého uspokojení touhy (spěch zde není absolutně přípustný), ale způsobem, jak zjistit všechny pocity a touhy svého partnera a dosáhnout s ním úplné jednoty vědomí. Mimochodem, tantra musí definitivně skončit společným orgasmem.
V dávných dobách se tento druh sexu praktikoval v chrámech, aby nic nemohlo překážet. V moderním světě je nejlepší praktikovat tantru v hotelovém bytě, nejlépe přes den. Před touto událostí byste se měli zdržet sexuálního kontaktu na dva až tři dny. Jednou z hlavních částí tantry není „flirtování“ před sexem. Také byste se neměli přejídat, zejména tučnými jídly, i když potraviny obsahující afrodiziaka jsou vítány. Je velmi důležité odstranit z místnosti všechny křiklavé předměty, které mohou rozptylovat vaši pozornost, měli byste vidět a cítit pouze svého partnera. Je vhodné zapnout hudbu se zvuky přírody. Můžete si zapálit i vonné svíčky, které vám pomohou rychleji relaxovat a navodí romantickou atmosféru.
Nyní se přesuneme do postele. Nejpohodlnější poloha v tantrickém sexu se nazývá „houpačka“. V této poloze muž sedí na nohou pokrčených v kolenou a žena si sedne na jeho kolena nahoře a plynule, zpomaleně, se společně pohupují doleva a doprava. Také je velmi důležité dívat se jeden druhému do očí, abyste lépe cítili blízkost a touhy svého partnera. Při praktikování tantry byste měli zapomenout na své touhy – myslet pouze na svého partnera.
Ale možná nejdůležitější výhodou tantry je, že můžete mít sex se svým partnerem, ať už je kdekoli, poblíž nebo na jiném kontinentu. Souhlas, lidské myšlenky neznají vzdálenosti.

Odkaz na předmět:
Mají gayové rádi anální sex.

Možná tantrický sex? ? je to něco jako ve starém filmu se Stallonem a Sandrou Bullock, kde mu nabízí helmu =)))

Správně — tantrický, od slova «tantra», «tantrismus» — směr v buddhismu a hinduismu, myšlenka mikrokosmu člověka a myšlenka určitého principu sexuální energie. Kromě Indie je běžný v Japonsku, Nepálu, Číně a především v Tibetu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»